Airfryer videoer

På denne siden finner du videoer av vårt airfryer utvalg slik at du kan ha en oversikt over de ulike typene før du kjøper din. Under hver YouTube-video finner du link til produktet som er på videoen slik at du enkelt kan kjøpe den du liker.

VÅRE OPPSKRIFTER FOR AIRFRYER

OM AIR-FRYER.NO

Air-fryer.no

Air-fryer.no er en ledende leverandør av Airfryer og er en del av Nordic Shopping Group AS som er en norsk bedrift. Air-fryer.no ble startet i 2020 og har siden vært en av de nettbutikkene i sin bransje med flest og best produkter tilgjengelig. Vårt mål er å alltid være konkurransedyktige på pris, varelager og kundeservice. Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss. Takk for at du tar handelen hos oss!

Nordic Shopping Group AS
Org.nr: 926 602 993
E-post: info@air-fryer.no
Parkalleen 13, 3257 Larvik

Åpningstider support:
Mandag – fredag: 09-17:00
Lørdag – søndag: 11-18:00

AIRFRYER SPØRSMÅL & SVAR (FAQ)

Hva er airfryer?

Du har hørt det så mange ganger, du har sikkert sett det, men du lurer fortsatt på hva dette er med air fryer. Det er enkelt. Det er et nylig oppfunnet alternativ for matlaging. Dette livreddende kjøkkenapparatet krever bare plass på benken og gjør nesten alt din vanlige komfyr, stekeovn eller til og med mikrobølgeovn kan gjøre. Den bakes, den stekes til en sprø sprø konsistens akkurat som din frityrkoker, og den varmer til og med opp rester. Hvis du spør meg, er en air fryer en kombinasjon av mange kjøkkenutstyr i en.

Hvordan bruke airfryer?

Ved hjelp av konveksjonsmekanisme, for å varme opp mat, består dette apparatet av et varmeelement som overfører varme til matskuffen og en sterk vifte som arbeider for å snu maten til jevn matlaging. Mat legges i kokekammeret som er vedlagt. Den kompakte størrelsen på kammeret er ikke bare tilfeldig. Produsenten designet den på en slik måte for å hjelpe til med raskere matlaging. Ved ganske enkelt å trykke på startknappen, etter at du har tastet inn dine foretrukne tilberedningsinnstillinger avhengig av maten du lager, begynner air fryeren å lage din delikatesse.

Har man olje i en air fryer?

Ja det gjør du. Men her er det bra, air fryeren kan lage mat jevnt med bare en spiseskje olje eller bare en spray av din valgte olje. En rekke ernæringseksperter har blitt sitert som sier at air fryeren er den nærmeste matlagingsmetoden som fremmer et sunt liv. Men hvis du ikke vil bruke litt olje som også er bra. Bare vær sikker på å riste ofte for å unngå å sette seg fast.

Hvilken mat kan du tilberede med en air fryer?

Hva du kan lage med en air fryer er det kun deg selv som bestemmer. Her er en liste om det mest populære å putte i din airfryer; Grønnsaker, Kaker og kjeks, Svinekjøtt, storfekjøtt og kylling, Biff og laks, og ikke minst et godt alternativ for oppvarming. - Frossen mat

Er en airfryer verdt det?

Vel, det er raskt å lage mat, friterer akkurat som en ekte kokk, det er sunnere og den tar opp utrolig liten plass ifht kjøleskap og ovn. Ikke minst så gir det deg ny glød til å lage mer, bedre og sunnere mat. Er ikke det omtrent nok til å gjøre det verdt det?

Er airfryere sunnere?

Spørsmålet bør være, er det andre sunne matlagingsalternativer enn stekemåten. Det faktum at den bruker mindre olje gjør det til et sunnere alternativ. Det reduserer kolesterol og kalori-opptaket i motsetning til andre matlagingsmetoder. Det har vært bivirkninger av å spise fritert mat, fra hjertekomplikasjoner som trombose, fedme, og det har til og med vært knyttet til leverproblemer. Derfor kan vi begge konkludere med at hvis det er et alternativ for å ha de samme sprø måltidene som de er når de er frityrstekte, så er det mye bedre med en airfryer.

Hvor mye koster en airfryer?

Det kommer helt an på funksjoner, modell og merke, men hos Air-fryer.no får du en rekke forskjellige prisklasser. Den billigste vi har koster 869 kr og er et godt alternativ til de som ikke trenger alle de ekstra funksjonene som de dyrere modellene har. Vi anbefaler Cecofry Deluxe Rapid Moon som koster 1399 kr til alle våre kunder basert på tilbakemeldinger fra andre kunder.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi leverer på kun 1-3 dager og i tillegg er det gratis frakt på alle våre airfryers.

Har dere garanti?

Ja, om det skulle være en fabrikkfeil, mangel eller at noe uvanlig skjer så har vi 2 års garanti på alle varene i nettbutikken vår.

VÅRE PARTNERE

Ejoy.no
ShineTime
Cecotec
Frisk Damp
Ur24

VÅRE PARTNERE

Ejoy.no
ShineTime
Cecotec
Frisk Damp
Ur24